Betonvloer Boskoop

Beton is hip! In veel tuinen zie je tegenwoordige betonnen tuinmeubelen, maar ook binnenshuis wordt beton veelvuldig gebruikt als vloer. Bent u in Boskoop op zoek naar een vakman die u kan helpen aan een betonvloer? Vraag dan nu een offerte aan via Betonvloer.org!

Prijzen betonvloer in Boskoop

De prijs voor het storten van een betonvloer is geheel afhankelijk van de oppervlakte, de afwerking en of u bijvoorbeeld een kleur wilt. Wij kunnen hier geen richtprijs geven, omdat de aangesloten vakmannen in Boskoop u graag een passende offerte biedt. En de prijzen varieren daarvoor te veel.

Waarom een betonvloer?

U kiest voor een betonvloer in Boskoop als u een vloer wilt die makkelijk te onderhouden is, lang meegaat, duurzaam is in onderhoud en gemakkelijk te repareren is. Betonvloeren zijn tegenwoordig ook verschillende (aarde)kleuren te verkrijgen. Geef bij uw offerteaanvraag ook aan dat u uw betonvloer graag een kleur wilt laten geven.

Betonvloer reinigen en vloeistofdicht

Wij kunnen uw betonvloer ook reinigen en impregneren, waardoor wij een nieuwe levensduur van 15 jaar kunnen garanderen. Daarnaast is het vloeistofdicht maken van uw betonvloer ook één van onze specialiteiten. Vraag hiernaar in uw offerte.

 

Betonvloeren in verschillende kleuren

Beton is tegenwoordig in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het polijsten met water, zuren en zouten treedt er een chemische reactie op, waardoor er wel tot vijftien verschillende kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit gebeurt door het toevoegen van rood, geel of antraciet pigment aan het cement. U kunt uiteraard zelf kiezen in welke kleur u uw betonvloer wilt laten storten. Nadat u een offerte heeft aangevraagd kan de vloerspecialist u hier alles over vertellen.

Offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen voor een betonvloer is via ons altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig. U bent binnen twee minuutjes klaar. Wanneer u nu een offerte aanvraagt, neemt een specialist uit Boskoop zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen