Uw vloer vloeistofdicht

In een aantal gevallen is het noodzakelijk dat uw vloer vloeistofdicht moet zijn, omdat de overheid dit van u verlangt in verband met de opslag van bijvoorbeeld vloeistoffen die schadelijk kunnen zijn voor de bodem. De specialisten van Betonvloer.org kunnen uw vloer klaar maken voor het P.B.V. (Plan Bodem beschermende Voorzieningen). Door het kitten van uw betonvloer (of andere vloer) zorgen wij ervoor dat uw vloer vloeistofdicht is.

Een vloeistofdichte vloer

Wanneer een vloer onder KOMO-keur is aangelegd, moet in bijna alle gevallen binnen 2 jaar een P.B.V.-verklaring worden aangevraagd. Als de vloer voldoet, mag de voorziening worden goedgekeurd voor een periode van 6 jaar.

Een vloer kan ook vloeistofdicht aangelegd worden zonder KOMO-keur. De condities waaronder deze dan aangelegd wordt zijn vrijwel hetzelfde. Echter de keuring voor toelating tot het verkrijgen van een P.B.V.-verklaring zal direct na aanleg plaatsvinden. De P.B.V.-verklaring is in eerste instantie meestal één jaar geldig, waarbij na herinspectie een goedkeuring van maximaal 6 jaar kan worden afgegeven.

Scherpe prijzen

In andere gevallen zijn het dilataties die door het zagen zijn ontstaan of de dilatatie tussen prefab elementen. Voor de vloer/wand aansluiting gebruiken wij een V-voeg. Omdat wij werken met een speciale schoonmaak en primer methode zijn wij sneller en dus goedkoper dan de rest van onze concurrenten. Ook onze jarenlange en goede verhouding met de leverancier staan hoog in het vaandel, waardoor we scherpe prijzen hebben kunnen afdwingen.

betonvloer

Betonvloeren in verschillende kleuren

Beton is tegenwoordig in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het polijsten met water, zuren en zouten treedt er een chemische reactie op, waardoor er wel tot vijftien verschillende kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit gebeurt door het toevoegen van rood, geel of antraciet pigment aan het cement. U kunt uiteraard zelf kiezen in welke kleur u uw betonvloer wilt laten storten. Nadat u een offerte heeft aangevraagd kan de vloerspecialist u hier alles over vertellen.

Zij gingen u voor

Steven

"“Alles volgens afspraak wat moeilijk te vinden is in de bouw en dan ook nog kwaliteit leveren. 5 sterren voor dit bedrijf.”"

Anita

"“Doen wat ze zeggen, erg persoonlijke benadering. Fijne medewerkers.”"

Wilbert Trechter

"“Top kwaliteit voor een eerlijke prijs. In overleg is er veel mogelijk”"

Offerte vloeistofdichte vloer

Wilt u uw vloer vloeistofdicht laten maken door onze professionals? Vraagt u dan een vrijblijvend een offerte aan. Ook als u meer informatie wenst, kunt u het formulier rechts invullen. Wij horen graag van u!

Contact opnemen