Over betonvloer.org

Wie en wat is betonvloer.org

Betonvloer.org werft voor regionale betonbedrijvenin heel Nederland offerte aanvragen. Het doel van Betonvloer.org is het bijelkaar brengen van vraag en aanbod. Wanneer u een betonbedrijf wilt inhuren en u vraagt een offerte aan op deze website, kunt u er zeker van zijn dat uw offerte aanvraag vertrouwelijk en uiterst serieus behandeld wordt. De voordelen van Betonvloer.org zijn:

 • Landelijke dekking; altijd in uw regio
 • Meerdere scherp geprijsde offertes vergelijken

Voordelen van een betonvloer.org

 • Gaat tot wel 75 jaar mee
 • Enorm krasbestendig
 • Aanbevolen voor zwaar verkeer (heftrucks, vrachtwagens)
 • Duurzaam en milieuvriendelijk in onderhoud
 • In 15 kleuren te verkrijgen
 • Hoge lichtweerkaatsing
 • Krassen en andere beschadigingen makkelijk te herstellen
 • Twintig jaar garantie op uw vloer bij Betonvloer.org!
betonvloer
beton

Hoe werkt betonvloer.org?

Wanneer u een offerte aanvraagt gaat het alsvolgt in zijn werk:

 • U vraagt een offerte aan en ontvangt van ons een bevestigingsbericht
 • Meerdere vakmannen krijgen uw offerteaanvraag, waardoor u meerdere offertes kunt ontvangen en vergelijken
 • U kiest het beste bedrijf die zorgt voor een prachtig resultaat

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze website, mailt u ons dan op info@betonvloer.org. Wij horen graag van u.

Betonvloeren in verschillende kleuren

Beton is tegenwoordig in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het polijsten met water, zuren en zouten treedt er een chemische reactie op, waardoor er wel tot vijftien verschillende kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit gebeurt door het toevoegen van rood, geel of antraciet pigment aan het cement. U kunt uiteraard zelf kiezen in welke kleur u uw betonvloer wilt laten storten. Nadat u een offerte heeft aangevraagd kan de vloerspecialist u hier alles over vertellen.

Zij gingen je voor

Steven

"“Alles volgens afspraak wat moeilijk te vinden is in de bouw en dan ook nog kwaliteit leveren. 5 sterren voor dit bedrijf.”"

Anita

"“Doen wat ze zeggen, erg persoonlijke benadering. Fijne medewerkers.”"

Wilbert Trechter

"“Top kwaliteit voor een eerlijke prijs. In overleg is er veel mogelijk”"

Veelgestelde vragen

Kan een betonvloer over bestaande tegels worden gestort?

Ja dat kan. De huidige vloer wordt eerst goed egaal gemaakt. Na het egaliseren van de tegels wordt de betonvloer aangelegd.

Waarom een professional inhuren?

Een betonvloer storten is bij lange na niet zo simpel als het leggen van laminaat. Daarom kunt u hier het beste een professional voor inhuren. Een specialist kan de vloer voor u storten, afreien, egaliseren, repareren, vlinderen en bijvoorbeeld ook vloerverwarming aanbrengen. Als deze termen u niets zeggen, kunt u het beste meteen even hiernaast een offerte aanvragen. U kunt bij Betonvloer.org ook terecht voor kleine beton elementen als vensterbanken en (was-) tafels.

Kan ik ook een betonvloer in kleur krijgen?

Betonnen vloeren zijn beschikbaar in vele kleuren. Kleurstoffen en coatings maken het mogelijk om effen grijs beton in bijna elke denkbare tint te veranderen, van basisbruin tot levendige tinten zoals paars en blauw.

Hoe lang moet een betonvloer drogen na het storten?

Door goed rekening te houden met de droogtijd van een betonvloer kunt u een geschikte planning maken. Om de exacte droogtijd te bepalen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Over het algemeen is de betonvloer na 24 uur al beloopbaar na het storten. Wordt de betonvloer ook geïmpregneerd? Tel er dan een dag bij op. Na ongeveer een week kunt u gerust de betonvloer stofzuigen en dweilen.

Kan ik bij het storten van mijn betonvloer deze ook laten isoleren?

Jazeker, een nieuwe betonvloer gaat erg goed in combinatie met het aanleggen van nieuwe isolatie. Voor het isoleren van uw betonvloer zijn er meerdere mogelijkheden. Raadpleeg onze experts om erachter te komen welke vorm van isolatie voor u het beste geschikt is.