Betonvloer Venlo

Bent u geïnteresseerd in een betonvloer in Venlo? Dan bent u bij Betonvloer.org aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte afwerking van uw betonvloer. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan!

Woonbeton in Venlo

U regelt het via Betonvloer.org. Woonbeton ofwel design beton is de trend van de afgelopen jaren. Een betonvloer wordt veelal gebruikt in keukens, maar steeds meer woonkamers krijgen ook een betonvloer. Een betonvloer is namelijk makkelijk in onderhoud en gaat tot wel 75 jaar mee. En u kunt blijven varieren met kleden en tapijten. En voor koude voeten hoeft u niet bang te zijn, want onze specialisten in Venlo zorgen desgewenst ook voor vloerverwarming in uw betonvloer.

Betonvloer reinigen en vloeistofdicht

Wij kunnen uw betonvloer ook reinigen en impregneren, waardoor wij een nieuwe levensduur van 15 jaar kunnen garanderen. Daarnaast is het vloeistofdicht maken van uw betonvloer ook één van onze specialiteiten. Vraag hiernaar in uw offerte.

Bedrijfshal in Venlo

Beton wordt al jaren gebruikt voor bedrijfshallen, ook in Venlo. Een betonvloer trilt namelijk niet als er zwaar verkeer over rijdt, zoals heftrucks of vrachtwagens. Daarnaast is een betonvloer zeer krasbestendig en makkelijk en duurzaam in onderhoud. Een goede investering dus voor veel bedrijven en loodsen in Venlo.

Betonvloeren in verschillende kleuren

Beton is tegenwoordig in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het polijsten met water, zuren en zouten treedt er een chemische reactie op, waardoor er wel tot vijftien verschillende kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit gebeurt door het toevoegen van rood, geel of antraciet pigment aan het cement. U kunt uiteraard zelf kiezen in welke kleur u uw betonvloer wilt laten storten. Nadat u een offerte heeft aangevraagd kan de vloerspecialist u hier alles over vertellen.

Vrijblijvende offerte

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, komt deze binnen bij een specialist in beton in de omgeving van Venlo. En omdat onze vakmannen zijn aangesloten bij het Kluskeur Keurmerk, kunt u rekenen op een betrouwbaar, klantvriendelijk betonbedrijf die een hoge kwaliteit nastreeft. Vraag dus nu een offerte aan en u heeft vaak binnen 24 uur antwoord.

Contact opnemen