Betonvloer Horst

Beton is zo veelzijdig tegenwoordig dat een betonvloer soms niet eens meer op een betonvloer lijkt. Beton is namelijk tegenwoordig te verkrijgen met een ruw of glad oppervlak, met een motief en zelfs in verschillende kleuren! Meer weten? Neem dan nu contact op met een vakman in Horst.

Beton in kleur?

Ja. Inderdaad. U kunt tegenwoordig uw betonvloer in twaalf verschillende (aarde)kleuren. Bij het polijsten van een betonvloer wordt dan gebruik gemaakt van water, zouten en verschillende zuren, waardoor er een chemische reactie optreedt en er kleur verschijnd. Bijkomende voordeel van het polijsten is dat de glans en diepte veel langer zichtbaar blijft.

Andere voordelen van beton

Als u in Horst voor een betonvloer kiest, heeft dat de volgende voordelen:

  • Gaat tot wel 75 jaar mee!
  • Enorm krasbestendig
  • Aanbevolen voor zwaar verkeer (heftrucks, vrachtwagens)
  • Duurzaam en milieuvriendelijk in onderhoud
  • Hoge lichtweerkaatsing
  • Krassen en andere beschadigingen makkelijk te herstellen
  • Kan niet los laten

Betonvloer reinigen en vloeistofdicht

Wij kunnen uw betonvloer ook reinigen en impregneren, waardoor wij een nieuwe levensduur van 15 jaar kunnen garanderen. Daarnaast is het vloeistofdicht maken van uw betonvloer ook één van onze specialiteiten. Vraag hiernaar in uw offerte.

Betonvloeren in verschillende kleuren

Beton is tegenwoordig in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het polijsten met water, zuren en zouten treedt er een chemische reactie op, waardoor er wel tot vijftien verschillende kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit gebeurt door het toevoegen van rood, geel of antraciet pigment aan het cement. U kunt uiteraard zelf kiezen in welke kleur u uw betonvloer wilt laten storten. Nadat u een offerte heeft aangevraagd kan de vloerspecialist u hier alles over vertellen.

Vrijblijvende offerte

Een offerte via Betonvloer.org is altijd vrijblijvende, gratis en eenvoudig. Als u nu een offerte aanvraagt neemt een vakman in Horst zo snel mogelijk contact met u op. Samen met u worden de mogelijkheden besproken voor een perfecte betonvloer in uw woonhuis, bedrijfspand of bedrijfshal in Horst.

Contact opnemen