Betonvloer Leeuwarden

Beton is hip! In veel tuinen zie je tegenwoordige betonnen tuinmeubelen, maar ook binnenshuis wordt beton veelvuldig gebruikt als vloer. Bent u in Leeuwarden op zoek naar een vakman die u kan helpen aan een betonvloer? Vraag dan nu een offerte aan via Betonvloer.org!

Prijzen betonvloer in Leeuwarden

De prijs voor het storten van een betonvloer is geheel afhankelijk van de oppervlakte, de afwerking en of u bijvoorbeeld een kleur wilt. Wij kunnen hier geen richtprijs geven, omdat de aangesloten vakmannen in Leeuwarden u graag een passende offerte biedt. En de prijzen varieren daarvoor te veel.

Waarom een betonvloer?

U kiest voor een betonvloer in Leeuwarden als u een vloer wilt die makkelijk te onderhouden is, lang meegaat, duurzaam is in onderhoud en gemakkelijk te repareren is. Betonvloeren zijn tegenwoordig ook verschillende (aarde)kleuren te verkrijgen. Geef bij uw offerteaanvraag ook aan dat u uw betonvloer graag een kleur wilt laten geven.

Betonvloer reinigen en vloeistofdicht

Wij kunnen uw betonvloer ook reinigen en impregneren, waardoor wij een nieuwe levensduur van 15 jaar kunnen garanderen. Daarnaast is het vloeistofdicht maken van uw betonvloer ook één van onze specialiteiten. Vraag hiernaar in uw offerte.

Offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen voor een betonvloer is via ons altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig. U bent binnen twee minuutjes klaar. Wanneer u nu een offerte aanvraagt, neemt een specialist uit Leeuwarden zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen