Betonvloer Almere

Op zoek naar een betonvloer in Almere? Zowel voor zakelijke projecten en particuliere toepassingen helpen we u aan de perfect vloer. Beton is tegenwoordig te verkrijgen met een ruw of glad oppervlak, met een motief en zelfs in verschillende kleuren! Meer weten? Neem dan nu contact op.

Betonvloer laten vlinderen en kleuren

Nadat we uw beton gestort hebben, kunnen we dit ook vlinderen. Dit houdt in dat we de bovenste laag schuren en er een slijtvast materiaal overheen strooien. Middels onze vlindermachine wordt dit materiaal het beton ingedraaid. Daarnaast kunnen we kleurpigmenten aan het gevlinderde beton toevoegen. U kunt uw betonvloer in veel verschillende kleuren realiseren.

Andere voordelen van beton

Kiest u voor een betonvloer? Dan profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Gaat tot wel 75 jaar mee!
  • Enorm krasbestendig
  • Aanbevolen voor zwaar verkeer (heftrucks, vrachtwagens)
  • Duurzaam en milieuvriendelijk in onderhoud
  • Krassen en andere beschadigingen makkelijk te herstellen

Betonvloer reinigen Almere

Wij kunnen uw betonvloer ook professioneel reinigen. Regelmatige reiniging van uw betonvloer werkt preventief om vlek en slijtage te voorkomen. Houdt uw betonvloer schoon zodat buil en vet niet de kans hebben om schade aan te richten. Liever zelf uw eigen betonvloer in Almere reinigen? Gebruik alleen aanbevolen artikelen en vermijd agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor of ontkalker. Gebruik PH-neutrale zeep met water en zorg er voor dat u de vloer na afloop goed droog maakt.

betonvloer in de woonkamer

Bestaande of nieuwe betonvloer impregneren?

Uw betonvloer laten impregneren? Dit kan zowel bij bestaande als nieuwe betonvloeren worden toegepast en is vaak vele malen goedkoper dan een beton coating. Impregneren van beton is een techniek die gebruikt wordt om deze te beschermen. Hiermee wordt de vloer waterafstotend, schimmel- en vochtwerend en brandvertragend gemaakt.

Betonvloeren in Flevoland en omgeving

Woont u in Almere of omgeving? Wat ooit begon als diepe passie voor betonvloeren en vakmanschap is uitgegroeid tot een volledige expertise in beton. Van de A van Amsterdam tot de Z van Zuid-Limburg. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een gespecialiseerde speler in de branche met de nadruk op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Naast Almere is Betonvloer.org ook actief in andere nabijgelegen plaatsen, waaronder:

100-image

Vrijblijvende offerte

Een offerte via Betonvloer.org is altijd vrijblijvende, gratis en eenvoudig. Als u nu een offerte aanvraagt neemt een vakman in Almere zo snel mogelijk contact met u op. Samen met u worden de mogelijkheden besproken voor een perfecte betonvloer in uw woonhuis, bedrijfspand of bedrijfshal in Almere.

Contact opnemen