Betonvloer

Contact opnemen

Neem nu contact op met een specialist in uw regio voor uw eigen betonvloer. Via Betonvloer.org vindt u altijd een gekwalificeerde betonvloer vakman in uw eigen regio. U kunt altijd een scherpe offerte verwachten!

Contact opnemen
100-image

Veelgestelde vragen

Kan een betonvloer over bestaande tegels worden gestort?

Ja dat kan. De huidige vloer wordt eerst goed egaal gemaakt. Na het egaliseren van de tegels wordt de betonvloer aangelegd.

Waarom een professional inhuren?

Een betonvloer storten is bij lange na niet zo simpel als het leggen van laminaat. Daarom kunt u hier het beste een professional voor inhuren. Een specialist kan de vloer voor u storten, afreien, egaliseren, repareren, vlinderen en bijvoorbeeld ook vloerverwarming aanbrengen. Als deze termen u niets zeggen, kunt u het beste meteen even hiernaast een offerte aanvragen. U kunt bij Betonvloer.org ook terecht voor kleine beton elementen als vensterbanken en (was-) tafels.

Kan ik ook een betonvloer in kleur krijgen?

Betonnen vloeren zijn beschikbaar in vele kleuren. Kleurstoffen en coatings maken het mogelijk om effen grijs beton in bijna elke denkbare tint te veranderen, van basisbruin tot levendige tinten zoals paars en blauw.

Hoe lang moet een betonvloer drogen na het storten?

Door goed rekening te houden met de droogtijd van een betonvloer kunt u een geschikte planning maken. Om de exacte droogtijd te bepalen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Over het algemeen is de betonvloer na 24 uur al beloopbaar na het storten. Wordt de betonvloer ook geïmpregneerd? Tel er dan een dag bij op. Na ongeveer een week kunt u gerust de betonvloer stofzuigen en dweilen.

Kan ik bij het storten van mijn betonvloer deze ook laten isoleren?

Jazeker, een nieuwe betonvloer gaat erg goed in combinatie met het aanleggen van nieuwe isolatie. Voor het isoleren van uw betonvloer zijn er meerdere mogelijkheden. Raadpleeg onze experts om erachter te komen welke vorm van isolatie voor u het beste geschikt is.