Betonvloer reinigen

Betonvloer laten reinigen

Goede vloerreiniging, -impregneer en de juiste soorten zeep verlengen de levensduur van uw bedrijfsvloer. Betonvloer.org is uw beste partner op het gebied van de reiniging van uw betonvloer. Wij reinigen beton door de hele de Benelux op basis van een onderhoudsplan en de juiste reinigingsmaterialen. Met ons onderhoudsplan garanderen wij een nieuwe levensduur van uw betonvloer van 15 jaar!

Bij ons kunt u ook terecht voor kosteloos advies over het gebruik van soorten zepen en de handelingen die nodig zijn om uw betonvloer weer schoon te krijgen.

24/7 klaar voor uw betonvloer

De specialisten van Betonvloer.org hebben een nieuwe professioneel en kostenbesparend reinigingsproces. Er wordt efficiënter en dus ook sneller gewerkt, zelfs in het weekend of ´s nachts, mocht dat nodig zijn.

Door ons behandelde vloeren krijgen een gegarandeerde nieuwe levensduur van 15 jaar

betonvloer
beton

Specialiteiten op het gebied van betonvloer reiniging

  • Reinigen van gecoate en betonnen vloeren o.a. parkeergarages
  • Reinigen van alle elementen of objecten die van beton gemaakt zijn
  • Reinigen van betonnen kunstobjecten

Betonvloeren in verschillende kleuren

Beton is tegenwoordig in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het polijsten met water, zuren en zouten treedt er een chemische reactie op, waardoor er wel tot vijftien verschillende kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit gebeurt door het toevoegen van rood, geel of antraciet pigment aan het cement. U kunt uiteraard zelf kiezen in welke kleur u uw betonvloer wilt laten storten. Nadat u een offerte heeft aangevraagd kan de vloerspecialist u hier alles over vertellen.

Offerte betonvloer reiniging

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor de reiniging van uw betonvloer. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend, eenvoudig en kost maar één minuutje.

Contact opnemen