Betonvloer reinigen

Betonvloer laten reinigen

Als uw betonvloer beschadigd of vervuild is, staat ons team klaar om professioneel te reinigen en beschadigingen te verwijderen. Het regelmatig reinigen van een betonvloer is een preventieve maatregel om vlekken en slijtage te voorkomen. Door de betonnen vloer schoon te houden, voorkomt u dat vuil en vet schade veroorzaken. Let bij het schoonmaken van de betonvloer op het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Gebruik alleen de aanbevolen producten en vermijd agressieve reinigingsmiddelen zoals chloor of ontkalker. Maak voor het reinigen van de betonvloer gebruik van pH-neutrale zeep in combinatie met water om verkleuring te voorkomen, en zorg ervoor dat de vloer goed droog is na het schoonmaken.

Uw betonvloer beschermen en herstellen

Om op lange termijn vlekken te voorkomen, is het essentieel om de betonvloer na installatie te impregneren of te coaten. Beton is van nature niet waterdicht, daarom is het belangrijk om een beschermende laag aan te brengen tegen vocht, vet en vuil. Vlekken en oneffenheden kunnen worden verwijderd door de betonvloer te schuren en te polijsten. Door te schuren verdwijnen zachtere stoffen, waardoor de vloer gladder wordt en een mooie glans krijgt.

Contact opnemen
Betonvloer herstellen
reinigen betonvloer garage

Onze specialiteiten

  • Reinigen van gecoate en betonnen vloeren o.a. parkeergarages
  • Reinigen van alle elementen of objecten die van beton gemaakt zijn
  • Reinigen van betonnen kunstobjecten

Uw vakspecialist in het reinigen van betonvloeren

Wilt u uw betonvloer laten reinigen door een professionele vakman? Ons team staat voor u klaar om te helpen. Op professionele wijze reinigen wij uw betonvloer en verwijderen we vlekken en beschadigingen. Kom vrijblijvend met ons in contact en laat ons uw betonvloer reinigen.

Uw betonvloer beschermen tegen vlekken

Bescherm uw betonvloer tegen vlekken door deze waterafstotend en schimmelwerend te impregneren. Het impregneren van een betonvloer houdt in dat u een beschermende laag aanbrengt, die diep in het beton doordringt en de vloer tegen vuil, olie en water beschermt. Hierdoor zal de vloer minder snel slijten, er mooier uitzien en water- en vuilafstotend worden.

Tips voor het onderhouden van een betonvloer

  • Stofzuig de vloer regelmatig, minimaal 2 keer per week. Gebruik tijdens het stofzuigen altijd een mondstuk met borstel om krassen te voorkomen.
  • Let op vlekken tijdens het stofzuigen en verwijder deze met een vochtige doek en het juiste schoonmaakmiddel.
  • Gebruik voor het dweilen van een betonvloer natuurlijke, pH-neutrale zeep. Vermijd tijdens het schoonmaken dus agressieve middelen zoals chloor en ontkalker.
  • Gebruik geen schuurspons of andere schoonmaakmiddelen met een schurend oppervlak.

Zij gingen u voor

Anita

"“Doen wat ze zeggen, erg persoonlijke benadering. Fijne medewerkers.”"

Steven

"“Alles volgens afspraak wat moeilijk te vinden is in de bouw en dan ook nog kwaliteit leveren. 5 sterren voor dit bedrijf.”"

Wilbert Trechter

"“Top kwaliteit voor een eerlijke prijs. In overleg is er veel mogelijk”"

Offerte betonvloer reiniging

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor de reiniging van uw betonvloer. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend, eenvoudig en kost maar één minuutje.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Waarom is het noodzakelijk om een betonvloer regelmatig te reinigen?

Het regelmatig reinigen van een betonvloer is essentieel om vlekken en slijtage te voorkomen. Door dit onderhoud wordt voorkomen dat vuil en vet schade aanrichten en blijft de vloer langer mooi.

Welke schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor het reinigen van een betonvloer?

Gebruik pH-neutrale zeep in combinatie met water om de betonvloer te reinigen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor of ontkalker, omdat deze de vloer kunnen beschadigen.

Kan ik een betonvloer herstellen als er vlekken zijn ontstaan?

Ja, vlekken en oneffenheden kunnen worden verwijderd door de betonvloer te schuren en te polijsten. Maak gemorste zuren en vetten zo snel mogelijk schoon om vlekken en doffe plekken te voorkomen. Gebruik een vochtige doek en beton schoonmaakmiddel voor een effectieve reiniging.