Betonvloer coating

Coating: chique toplaag voor uw betonvloer

Als een betonvloer bijvoorbeeld geschuurd is, is hij gevoelig voor vuil. Op de lange termijn is zo’n vloer dan niet meer schoon te houden. Voor een goede bescherming wordt er daarom onder andere gebruikt gemaakt van een coating. Coating is een dunne kunststof toplaag die over de betonvloer wordt aangebracht. Er ontstaat dan een gladde, duurzame, naadloze, waterdichte vloer.

Betonvloer coating uitgevoerd door de vakman

Het is heel belangrijk dat een betoncoating nauwkeurig en op de juiste manier wordt aangebracht. Daarom is het verstandig om een ervaren vakman in te schakelen die dit voor u kan doen. Een specialist brengt de coating strak en vakkundig in één keer aan, zonder verdere moeilijkheden. U heeft er verder geen omkijken meer naar, en daarnaast kunt u meteen genieten van de vele voordelen.

betonvloer
beton

De voordelen van betonvloer coating

  • Naadloos, vlak en glad uiterlijk
  • Functioneel en hygiënisch
  • Vloeistofdichtwater, chemicalien en zuren
  • Slijtvast, stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Mogelijk om antislip of geluiddempend af te werken
  • Coating is verkrijgbaar in allerlei kleuren

Betonvloeren in verschillende kleuren

Beton is tegenwoordig in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het polijsten met water, zuren en zouten treedt er een chemische reactie op, waardoor er wel tot vijftien verschillende kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit gebeurt door het toevoegen van rood, geel of antraciet pigment aan het cement. U kunt uiteraard zelf kiezen in welke kleur u uw betonvloer wilt laten storten. Nadat u een offerte heeft aangevraagd kan de vloerspecialist u hier alles over vertellen.

Laat u adviseren en vraag een offerte aan

Wilt u profiteren van de vele voordelen van een betonvloer coating? Met behulp van Betonvloer.org kunt u prijsopgave krijgen van verschillende vloerspecialisten bij u in de omgeving. Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen